Brand design Pro Manager

Fiind un proiect de brand design cu ramificații în pedagogie și metodologie de management, Pro Manager este o platformă susținută de adevărați profesioniști ai domeniului. Astfel, proiectul a fost stratificat pe mai multe obiective și activități de dezvoltare a identității și imaginii.

Naming

Echipa Brandcell 360 a identificat numele platformei de business management. În strânsă colaborare cu managerii organizației, procesul de naming a constat în:

Design

Pornind de la simbolul universal al procentului, am minimalizat structural acest simbol universal

Web

În cadrul implementării de brand, am realizat integral designul și dezvoltarea platformei www.pro-manager.ro.

Prezentare brand

Pentru o comunicare adecvată a viziunii, misiunii și valorilor Pro Manager, am realizat designul unei prezentări extensive a platformei.

Extensii brand

Platforma Pro Manager este declinată, metodologic, în două programe intensive de management: Pro Manager 1Masterclass și Pro Manager Board

Strategie

Împreună cu echipa Pro Manager am fost parte la articularea strategiei de poziționare a serviciilor și programelor organizației.

Extensii Brand design Pro Manager

brand design Pro Manager Board
brand design Pro Manager 1Masterclass

Pro Manager reprezintă o platformă de business management în adevăratul sens al cuvântului. Fiind un proiect generat de profesioniști ai managementului, primele proiecte hands-on ale Pro Manager sunt Pro Manager 1Masterclass și Pro Manager Board, extensii pentru care am creat identități vizuale derivate.

În aceeași măsură, echipa BrandCell 360 a articulat, împreună cu managementul Pro Manager, strategia de poziționare, comunicare și diferențiere.

Execuții Pro Manager

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram